Prirodnim putem do zdravlja.

Apiflora d.o.o Sarajevo

Bosnian English

APIPRO SPREJ
Upravo je ovaj naš proizvod idealan za Vaše poteškoće.Zašto?


Evo odgovora:
Apipro propolis sprej alkoholni je ekstrakt prirodnog pčelinjeg proizvoda - propolisa. Propolis ima dokazano antibakterijsko, antivirusno, antiflogističko (protuupalno), fungicidno, lokalno anestetsko, te biostimulativno djelovanje. Alkoholni ekstrakt propolisa pripremljen u obliku spreja omogućuje jednostavnu i praktičnu uporabu.
Alkohol u proizvodu ima funkciju otapala propolisa, no apliciran na sluznicu grla on djeluje antiseptički i lokalno vazodilatacijski ,pa stoga još dodatno i pripremi sluznicu na bolje upijanje propolisa.Propolis i alkohol djeluju i lokalno anestetski,što trenutačno znatno umanjuje bolnost grla.Upale grla su u 80%slučajeva virusnog porijekla,a poznato je da je propolis jedini koji djeluje antibiotski i na viruse,a zbog raznolikosti njegovog sastava rezistencija uzročnika na njega je gotovo nemoguća.
Napominjemo da je ovaj proizvod dobar izbor i zbog činjenice da jako puno verbalno komunicirate(nemate vremena cuclati pastile),pri čemu skrećemo pozornost na jednostavnost aplikacije.
Nikako se ne smije zaboraviti da su samo tri aplikacije dnevno dostatne za rješevanje poteškoća o kojima govorimo,ali naravno,uz uvjet da barem dvadeset minuta nakon aplikacije na sluznicu ne konzumirate nikakvo piće niti hranu.Treba biti oprezan s doziranjem i zato jer se radi o alkoholnoj otopini,a alkohol u pretjeranim količinama može oštetiti sluznicu,pa se mogu javiti i čak dodatne komplikacije.
Apipro propolis sprej preporučamo kod upala grla različitog porijekla.