Prirodnim putem do zdravlja.

Apiflora d.o.o Sarajevo

Bosnian English

Rectonal kutija 09 12 item photoRectonal je masni lubikant (eng. lubricity = skliskost) čijom primjenom se stvara tanki zaštitni film koji štiti osjetljivu sluznicu rektuma. Propolis svojim antibakterijskim i antivirusnim učinkom (najnovija istraživanja upućuju da inhibira i ekspresiju HIV-a) smanjuje nastanak i razvoj infekcije umanjujući upalu, svrbež i bol.
Poznata je i višestruko znanstveno potvrđena biološka aktivnost propolisa koja se očituje u njegovom antibakterijskom, antifungalnom, antivirusnom, lokalno anestetskom (uklanja bol), antiinflamatornom (protuupalnom), biostimulativnom i epitelizirajućem djelovanju. Ekstrakt kamilice dodatno pospješuje protuupalno djelovanje propolisa.
Rectonal preporučujemo:
- kod otežane i neredovite defekacije koju obično prati izrazito tvrda stolica (djeca, trudnice, ostale dobne skupine)
- kod svrbeža, iritacije i manjih oštenja sluznice analnog otvora
- kod umetanja rektalnog termometra i klistira
- prilikom rektalnih pregleda (konzistencija ovog proizvoda smanjuje trenje - povećava klizavost)

NAČIN PRIMJENE
2-3 puta dnevno na čisti analni otvor nanijeti Rectonal. Lubrikant se može primjenjivati i pomoću aplikatora koji se namjesti na tubu umjesto zatvarača. Prije uporabe treba skinuti štitnik sa vrha aplikatora. Rectonal se može upotrijebiti prije i poslije defekacije. Kod umetanja rektalnog termometra ili klistira potrebno je dio koji se uvodi u analni otvor obilno namazati lubrikantom.

NETO KOLIČINA
40g